Guardian® REAL-Time

Sistemul de Monitorizare Continuă a Glicemiei

Deschizând drumul în ceea ce priveşte monitorizarea 24 din 24 de ore a glicemiei, Sistemul Guardian REAL-Time oferă un nivel nemaiîntâlnit de încredere, libertate şi informaţii.
 • Afişarea continuă vă oferă informaţii permanente referitoare la nivelele actuale de glicemie
 • 3 trepte de avertizare vă oferă un plus de linişte psihică şi încredere
 • Obţineţi informaţii mult mai exacte cu privire la vârfurile superioare şi inferioare, periculoase ale glicemiei, faţă de informaţiile furnizate prin testarea cu lancete
 • Beneficiază de un design compact şi confortabil
 • Este un partener ideal, care vă asistă în tratarea diabetului.

Informaţii pe care testarea cu lancete nu le poate oferi

Monitorizarea continuă a glicemiei (MCG), personală, vă oferă un plus de informaţii şi încredere 24 de ore pe zi, cu 288 de afişări ale nivelului glicemiei pe zi, care vă ajută să înţelegeţi impactul pe care îl are alimentaţia, exerciţiile şi medicamentaţia asupra nivelelor dumneavoastră de glucoză din sânge. Testul cu lancete, utilizat singur, vă furnizează doar nivelul glucozei în momentul realizării sale - în realitate, 60% din vârfurile inferioare ale nivelului glucozei nu sunt depistate prin testul cu lancete.

MCG detectează de 4 ori mai multe vârfuri inferioare şi superioare, periculoase, ale nivelului de glucoză, decât testul cu lancete1 şi poate reduce, semnificativ, nivele A1C în comparaţie cu utilizarea doar a testului cu lancete1,2,3,4,5.

Testul cu lancete vă furnizează indicii – Sistemul Guardian REAL-Time vă oferă toate informaţiile necesare

Cu ajutorul Sistemului Guardian REAL-Time veţi afla chiar mai multe! Nu veţi şti doar care este nivelul glicemiei dumneavoastră, mereu, dar veţi şti şi care este tendinţa acestuia, cât de repede se îndreaptă într-o anumită direcţie şi, pe măsură ce vă apropiaţi de limitele permise ale glicemiei, veţi fi avertizat astfel încât să puteţi lua măsurile necesare. Oferă Informaţii Extrem de Importante!

3 trepte de avertizare, pentru o încredere sporită

Puteţi utiliza toate sau doar una dintre aceste alarme pentru a beneficia de un avertisment adiţional cu privire la vârfurile superioare sau inferioare1 ale nivelului glicemiei, ce urmează fie atinse.

 • Alarme de prevenire: pot fi setate pentru a vă avertiza cu 5, 10, 15, 20, 25 sau chiar 30 de minute înainte ca limitele permise pentru glicemie să fie atinse.
 • Alarme pentru rata de modificare: acestea vă avertizează atunci când nivelele glicemiei se modifică - o săgeată indică modificarea într-o anumită direcţie şi două săgeţi indică modificarea rapidă.
 • Alarme pentru punctul inferior sau superior: acestea vă avertizează atunci când sunt atinse limitele nivelului de glicemie, setate de dumneavoastră.

Compact şi Uşor de Utilizat

Puteţi lua cu dumneavoastră oriunde Sistemul Guardian REAL-Time, acesta adaptându-se unui stil de viaţă oricât de activ. Monitorul aparatului este micuţ, confortabil şi uşor de purtat - la centură, în buzunar sau pe sub haine. Senzorul mic pentru glicemie este uşor de inserat, iar atunci când este conectat la Transmiţătorul MiniLinkTM REAL-Time, se constituie într-o unitate discretă şi micuţă, impermeabilă care trimite datele referitoare la glicemie către monitor, în modul wireless.

Partenerul dumneavoastră în controlarea diabetului, dacă:

 • Aveţi nevoie de informaţii suplimentare referitoare la vârfurile inferioare şi superioare ale glicemiei
 • Nu vă daţi seama că treceţi printr-un episod de hipoglicemie
 • Doriţi un control mai bun
 • Suferiţi de diabet gestaţional
 • Suferiţi de diabet şi sunteţi însărcinată
 • Nivelele A1C sunt ridicate
Sistemul Guardian REAL-Time este certificat pentru toţi pacienţii care suferă de diabet tip I sau II, astfel încât luaţi legătura cu pentru a afla dacă Sistemul Guardian REAL-Time este adecvat pentru dumneavoastră.

Referinţe clinice

 1. Kaufman FR, et al. Diabetes Care. 2001;24(12):2030-2034.
 2. Ludvigsson J, et al. Pediatrics. 2003;111(5 pt 1):933-938.
 3. Deiss D, et al. Diabetes Care. 2006; 29(12):2730-2732.
 4. Bode BW, et al. Diabetes Res Clin Pract. 1999;46(3):183-190.
 5. Pitzer KR, et al. Diabetes Care. 2001;24(5):881-885.
 6. While the Guardian REAL-Time System monitor is water-resistant and designed to protect against splashes and occasional dunking, Medtronic Diabetes recommends that no Guardian REAL-Time System monitor should be intentionally submerged in water.