Rezumat Rapoarte

Software-ul personal CareLinkTM vă oferă posibilitatea de a urmări, mai uşor, nivelele glicemiei şi ale senzorului de glicemie, şi de a compara orice modificări ale acestor nivele cu activităţile dumneavoastră zilnice, precum mese şi exerciţii fizice. Graficele afişate vă permit să vizualizaţi aceste modificări, în timp ce tabelele vă prezintă valorile numerice reale. Împreună, graficele şi tabelele vă ajută pe dumneavoastră şi pe medicul dumneavoastră să descoperiţi anumite tipare şi probleme, mult mai uşor decât software-ul de măsurare şi. Deşi, doar medicul dumneavoastră are dreptul de a modifica tratamentul cu insulină, prin familiarizarea cu Rapoartele Personale CareLink, şi dumneavoastră puteţi lua măsurile necesare pentru a vă îmbunătăţi controlul nivelelor glicemiei.

Lista tipurilor de rapoarte din care puteţi selecta variază în funcţie de aparatele pe care aţi instalat software-ul, după cum vă este prezentat în continuare:

Cele mai des utilizate rapoarte, sunt următoarele:

image1 4
Raport Rezumat de Vizualizare Rapidă
arată modul în care tiparele de administrare a insulinei, de dietă şi de exerciţii fizice afectează cât de bine controlaţi nivelele glicemiei şi senzorului de glicemie pe o perioadă de două săptămâni.

image1 5
Segmentul de Acoperire Zilnică a Senzorului
se bazează pe monitorizrea continuă a glicemiei pentru o perioadă de până la şapte zile. Dumneavoastră selectaţi perioada de şapte zile, pentru urmărirea senzorului glicemiei, pe care doriţi să o vizualizaţi, iar acest raport afişează valorile, pe rânduri, astfel încât să poată fi comparate.

image1 6
Segmentul de Acoperire a senzorului per Mese
include informaţiile referitoare la masă, înregistrate în Jurnalul Personal CareLink, şi datele din calculatorul Bolus Wizard®.

image1 7
Rezumatul Zilnic
este axat pe o singură zi şi furnizează trei grafice, inclusiv valorile înregistrate de senzorul şi parametrul de măsurare ale glicemiei, utilizarea insulinei, carbohidraţii pe care i-aţi luat din alimente şi exerciţiile fizice.