Software-ul Personal CareLink™

Software-ul Personal CareLink este un software securizat de administrare a terapiei, bazat pe Web, care vă oferă o imagine mai bună asupra tiparelor şi problemelor pe care software-ul de măsurare şi jurnalele nu le pot descoperi.

Software-ul Personal CareLink vă ajută:

Carelink report 4
  • Să beneficiaţi de un control mult mai bun prin înţelegerea efectelor pe care le are insulina, carbohidraţii şi exerciţiile fizice asupra nivelelor glicemiei
  • Maximizează eficient tratamentul prin identificarea mai uşoară a tiparelor şi problemelor
  • Lucrează mult mai eficient cu medicul dumneavoastră prin prezentarea unor rapoarte detaliate şi prin realizarea modificărilor în tratamentul şi stilul dumneavoastră de viaţă
  • Prezintă imaginea completă a datelor de monitorizare continuă a glicemiei, prin descoperirea mai multor date, referitoare la vârfurile superioare şi inferioare ale glicemiei, faţă de cazul lancetelor.

Înţelegerea efectelor dozajului de insulină, a obiceiurilor alimentare, a exerciţiilor fizice şi a medicamentaţiei asupra nivelelor glicemiei reprezintă cheia prin care vă puteţi îmbunătăţi controlul asupra diabetului. Vizualizarea acestei relaţii cauză-efect, în grafice şi tabele, vă permite o mai bună identificare a tiparelor şi problemelor şi vă permite să descoperiţi motivul ce stă la baza nivelelor scăzute şi crescute ale glicemiei.

Software-ul Personal CareLink vă oferă posibilitatea maximizării eficiente a tratamentului, prin cooperare cu medicul dumneavoastră astfel încât obiectivele dumneavoastră individuale să fie atinse.

Ce Vă Trebuie Pentru A Utiliza Software-ul

Pentru a putea utiliza Software-ul Personal CareLink trebuie:
  • Să beneficiaţi de acces la un computer cu Windows® 98SE, ME, 2000, XP, sau Vista
  • O conexiune stabilă la internet
  • Versiunea Microsoft® Internet Explorer 5.5 (SP2) sau o versiune actualizată
  • Versiunea Adobe® ReaderTM 5.0 sau o versiune actualizată
  • Aparatul pentru conexiune USB ComLinkTM sau CareLink şi Monitorul pentru Glicemie, cu un cablu adecvat

Pentru a începe să utilizaţi acest software, urmaţi abordarea noastră simplă, în trei etape:


În ceea ce priveşte instrucţiunile, pas cu pas, pentru utilizarea Software-ului Personal CareLink, vă rugăm să descărcaţi "Ghidul de Utilizare"
6

Suportul Tehnic este Întotdeauna Disponibil

În cazul în care aveţi nevoie de suport tehnic pentru Software-ul Personal CareLink, daţi clic pe link-ul Help, aflat în partea superioară a oricărui ecran Personal CareLink. În plus, în ceea ce priveşte un ghid al utilizatorului, complet, există un glosar care vă oferă asistenţă în cazul termenilor necunoscuţi. De asemenea, beneficiaţi şi de opţiunea de a apela Linia nostră de Suport Tehnic pentru Produs, disponibilă 24 de ore din 24.

Protejarea Informaţiilor Private prin cele mai Înalte Măsuri de Siguranţă

Medtronic Diabetes are grijă de protecţia informaţiilor cu caracter privat. Software-ul Personal CareLink respectă cele mai stricte reglementări globale referitoare la informaţiile cu caracter privat. De asemenea, sistemul utilizează Secure Sockets Layer (SSL), o tehnologie de codificare a datelor, prin care datele nu pot fi citite în timpul transferului.

Stocarea datelor în Software-ul Personal CareLink este mult mai sigură faţă de stocarea datelor în computerul dumneavoastră de acasă, care este conectat la internet. Societatea noastră utilizează o configuraţie cu trei şiruri, care stochează datele în spatele a trei firewall-uri separate.